Actuele oud ijzer prijzen van Nederland

4.7142857142857 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (7 Stemmen)

oud knip ijzerOp onze website hebben we een enorme database met schroothandelaars. Ben je op zoek naar een oud ijzer en metaal handel bij jou in de buurt dan raden we aan om eerst hier een kijkje te nemen. Heb je zelf een schoothandel of ken je er eentje bij jou in de buurt dan kun je deze aanmelden via het aanmeldformulier.

Wist je dat veel oud ijzer en metaalhandelaars ook op marktplaats adverteren? Kijk maar eens op deze pagina. Ze halen het zelfs voor je op! Of het nu gaat om witgoed zoals wasmachines, vaatwassers, magnetrons, fornuizen, drogers of oude radiatoren, elektra, aanhangers, autowrakken, brommers, fietsen, airco's, monitoren, orgels, boilers, cv ketels, zonneschermen, hekwerken, olietanks, zonnenhemels, etc, etc. Je kan bijna alles waar ijzer in zit bij ze kwijt.

Heb je zelf nog een bulk oud ijzer liggen van goede kwaliteit zoals oude balken, buizen, kokers U of H profielen dan kun je ook proberen om ze zelf te verkopen. Maak een advertentie aan op Marktplaats en wie weet krijg je een leuk bod!