Actuele oud ijzer prijzen van Nederland

Schroothandelaars

Genoeg informatie vergaard? Tijd om op zoek te gaan naar een schroothandelaar en/of een oud ijzer handelaar bij jou in de buurt. Kijk in de onderstaande lijst of er een handelaar bij jou in de buurt zit. Probeer bij meerdere oudijzer- metaalhandels, bij jou in de buurt, te informeren naar de beste oud ijzer prijs. Lang niet alle handelaren bieden de gemmidelde oud ijzer prijs die vermeld staat op onze website.

Naast het inleveren van oud ijzer zijn er ook oud ijzer- en schroothandelaars die uw oud ijzer ophalen. Denk bijvoorbeeld aan grote en lompe apparaten van oud metaal zoals; wasmachines, wasdrogers, sloopauto's, accu's, brommers, cv ketels en radiatoren, badkuipen, oude stellingen, ijzeren gasfornuizen en aanrechtbladen, pannen, magnetrons, kantoormeubelen, stoelen, fietsen, etc. Ophalen kan voor u als particulier of als bedrijf zijnde. Wanneer het oud ijzer wordt opgehaald dient u vaak wel een kleine vergoeding te betalen die wordt verrekend in de prijs. Rondom de grote steden zoals; Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Tilburg, Maastricht, Utrecht, Groningen, Zwolle en Arnhem zijn vaak meerdere schroothandels actief die ook oud ijzer ophalen.

Bent u oud ijzer of schroothandelaar en wilt u ook gratis op deze pagina vermeld worden? Meld u dan aan door op de knop Schroothandel Toevoegen te drukken